SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

De Roma

OVER

In De Roma hoor je zeer uiteenlopende muziekgenres. Van swing, jazz, wereldmuziek, over pop en het levenslied tot klassiek. Geregeld staan er theatervoorstellingen op het podium. En er wordt gedanst, veel gedanst, op de traditionele dansnamiddagen, volksbals, jaarlijkse tangonacht en allerlei feestelijke evenementen.

Natuurlijk houdt De Roma de traditie van Antwerpen filmstad in ere. Ooit was ze met haar 2000 zitjes de grootste cinemazaal van de stad. Nu kan je vooral op maandag en dinsdag in Cinema Roma genieten van oude klassiekers, kwaliteitsfilms van eigen bodem, films uit Europese of andere contreien en af en toe leuke kinderfilms op woensdagnamiddag.

Maar dat is lang niet alles: jaarlijks brengen het circustheaterfestival Circo Roma, kinderrommelmarkten, debatavonden en tentoonstellingen een leuke afwisseling in het programma.

LOCATIE

Turnhoutsebaan 327
2140 Borgerhout

LOAD-IN ADRES

Appelstraat 14
2140 Borgerhout

CAPACITEIT

1850

GENRES

alternative rock, blues, country & western, hiphop, indie, jazz, klassieke muziek, pop, r&b, rap, rock, soul,

PERFORMANCES

Toots Thielemans, Bart Peeters, Groundation, Absynthe Minded, School is Cool, The Seatsniffers, Puggy, Dans Dans, Trixie Whitley, Raymond Van Het Groenewoud, Nana Mouskouri
 

FREQUENTIE

wekelijks

BEREIKBAARHEID

auto, bus, fiets, taxi, te voet, tram, trein,

DRESSING

Ja, meerdere

PARKING

Nee

SOCIAL LINKS

Over Ons

Club Belge is een Belgische online venue gids waar je verschillende concertzalen, clubs, culturele centra en jeugdhuizen op kan terugvinden. Deze gids begeleidt je door het Belgische concertlandschap, want Club Belge wil de denkbeeldige barrière tussen het Vlaamse, Waalse en Brusselse circuit slopen. De website biedt je praktische informatie over deze venues aan en brengt het concertcircuit ook letterlijk in kaart.

 

Jouw venue toevoegen? Stuur een mail naar info@clubbelge.be!

PARTNERS

ADS