SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Muziekclub 4AD

OVER

Muziekclub 4AD is sinds april 1988 een eigenzinnige biotoop in de Westhoek. De artistieke focus is gericht op lokale, nationale en internationale bands die buiten de commerciële lijntjes kleuren en is niet genregebonden: americana, singersong, folk, world, rock, noise, electronics, jazz en alles daartussenin komen aan bod.

4AD kan naast een pionierspodium en lage prijzen ook uitpakken met een warme en authentieke clubsfeer, waar de afstand tussen publiek en artiest minimaal is.

Naast concerten is er ook ruimte voor film, expo, theater, literatuur, workshops en masterclasses. Met het aanbieden van de repetitieruimtes en PA -repetities komt 4AD tegemoet aan de noden van de muzikant.

Doorheen de jaren is 4AD geëvolueerd van een pionierspodium tot een volwaardig ‘muziekcentrum’ met naast een avontuurlijk concertaanbod ook aandacht voor het ondersteunen van de muzikant in al zijn facetten, het opzetten van grensoverschrijdende initiatieven en dit alles op ecologische wijze.

LOCATIE

Kleine Dijk 57
8600 Diksmuide

LOAD-IN ADRES

Kleine Dijk 57
8600 Diksmuide

CAPACITEIT

250

GENRES

alternative rock, blues, elektronische muziek, indie, jazz, pop, punk, r&b, rap, reggae, rock, soul,

PERFORMANCES

Fugazi, Blonde Redhead, Girls Against Boys, dEUS, Evil Superstars, Godspeed You! Black Emperor, Vic Chesnutt, Alela Diane, The Gossip, The Veils, Jim James & My Morning Jacket, M Ward, Oi Polloi, Jello Biafra (Dead Kennedys), Turbonegro, Sparklehorse, Kimya Dawson (Moldy Peaches), Southern Culture On The Skids, Madrugada, Triggerfinger, Dirtbombs, American Music Club, Liars

FREQUENTIE

wekelijks

BEREIKBAARHEID

auto, bus, fiets, taxi, te voet, trein,

DRESSING

Ja, meerdere

PARKING

Ja, gratis

Over Ons

Club Belge is een Belgische online venue gids waar je verschillende concertzalen, clubs, culturele centra en jeugdhuizen op kan terugvinden. Deze gids begeleidt je door het Belgische concertlandschap, want Club Belge wil de denkbeeldige barrière tussen het Vlaamse, Waalse en Brusselse circuit slopen. De website biedt je praktische informatie over deze venues aan en brengt het concertcircuit ook letterlijk in kaart.

 

Jouw venue toevoegen? Stuur een mail naar info@clubbelge.be!

PARTNERS

ADS