SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

L'Entrepôt à Arlon

OVER

L’Entrepôt is één van de weinige plaatsen in de provincie Luxembourg waar regelmatig optredens worden georganiseerd. Jaarlijks brengen de concerten meer dan 13.000 bezoekers op de been, verspreid over 100 concertavonden. De zaal is een plaats voor “artists in residence”, repetitieruimtes en jam sessies, muziekcursussen, optredens en workshops. Sinds de oprichting van l’Entrepôt traden er enkele honderden groepen op zowel uit België als uit het buitenland. De programmatie bestaat vooral uit talrijke genres van rock, maar pop en elektronische muziek worden zeker niet verwaarloosd.

LOCATIE

Rue Zénobe Gramme 2
6700 Arlon

LOAD-IN ADRES

Rue Zénobe Gramme 2
6700 Arlon

CAPACITEIT

300

GENRES

alternative rock, blues, chanson, country & western, elektronische muziek, hiphop, indie, jazz, new wave, pop, punk, r&b, rap, reggae, rock, soul,

PERFORMANCES

Triggerfinger, Girls In Hawaii, Biohazard, Arno, Murat, Mass Hysteria, Channel Zero, Deicide, 65Daysofstatic, Amenra

FREQUENTIE

wekelijks

BEREIKBAARHEID

auto, bus, fiets, taxi, te voet, trein,

DRESSING

Ja, meerdere

PARKING

Ja, gratis

Over Ons

Club Belge is een Belgische online venue gids waar je verschillende concertzalen, clubs, culturele centra en jeugdhuizen op kan terugvinden. Deze gids begeleidt je door het Belgische concertlandschap, want Club Belge wil de denkbeeldige barrière tussen het Vlaamse, Waalse en Brusselse circuit slopen. De website biedt je praktische informatie over deze venues aan en brengt het concertcircuit ook letterlijk in kaart.

 

Jouw venue toevoegen? Stuur een mail naar info@clubbelge.be!

PARTNERS

ADS